Winnie's Drumkit, Drumschool and Vintage drum Collection

 

 

 

Fotoverslag van de bouw van Winnie's Drumkit studio op de NDSM werf. Zomer 2006

 

 

 
vloerindeling winnie's drumkit

 

 


virtual walls show on roll over

Juli 2006, Hier zie je het casco, voor de oplevering ... de betonnen vloer moet er nog in.

Augustus, kontrakt is getekend, financiering is rond, dus we kunnen aan de slag. We willen de studio goed geluiddicht hebben, om hem later ook als opnamestudio te kunnen gebruiken. Dus dubbele gipsplaten aan beide zijden van de wanden. Beginnen maar...


Steven Siccama

Remco Kalashnikov

Het skelet voor de wanden staat op zijn plek. Eerst op de grond het geraamte maken, rechtop klem zetten op blokjes.31 augustus 2006. De ruimte is nu dicht met dubbele gipsplaten aan de buitenkant. Steven heeft vandaag de deur ingebouwd.


Scroll mouse over voor artist impression


Even zitten!


De deur doet het goed!

Fay is hier met de afwerking van de achterkant bezig. De lambrisering moet er nog op en wat verf/graphics? Scroll over voor artist impression.


De binnenmuren zijn ook van hout skelet met dubbele gipsplaten.
Linksboven: deur naar studio 2. Rechtsboven, de deur naar studio 1.
Links onder: hier komt de ruit naar studio 1. Rechtsonder: kast en toiletblokje. (Op de ruimte erboven komen natuurlijk ook drumstellen.)

15 september 2006. Hier staat Steven de muren te vullen met isolatie materiaal. Vanuit een grote blazer die je vult met de zakken Easy-Cell, pomp je de vlokken via de slang in de muur. Kurk op het gat en klaar. Vergeleken met steenwol is het een stuk minder irritant spul, sneller te verwerken en ze zeggen beter isolerend.

De kurken doppen zitten erop, de wanden puilen bijna uit van het isolatiemateriaal.

Links het waterreservoir voor de wc en rechts een dag later met tegeltjes en pot.

Plafond studio 2. Steven doet voor.
25 september 2006. De studio plafonds bestaan ook uit dubbele gipsplaten en daarop rockwool. We zullen in ieder geval weinig last van de buren hebben lijkt me. Naden en schroeven worden nu gestuct en klaar gemaakt voor de schilderploeg.

 

7 oktober Fay Mensink opent het schilders seizoen in Studio 1.

 

noord-zuid

12 oktober, de TL's in de foyer hangen precies noord/zuid - oost/west, veel is geschilderd, de panelen hangen in studio 1, en de eerste drumsets, zijn binnen. Morgen een drukke dag want 's avonds de eerste opening en het moet er natuurlijk wel een beetje uitzien! Zaterdag uitslapen ......7 november 2006, morgen de eerste repetitie voor het afscheidsoptreden van The Syreens. Aan het drumstel zal het niet liggen, ik ben meer benieuwd naar de akoestiek en de ventilatie van de ruimte. Het ventilatiesysteem met warmtewisselaar wordt door Kinetisch Noord voor het eind van het jaar afgemaakt. Tot die tijd gaten in de wanden met een roostertje en suskasten voor de buren.


't wordt steeds voller...


deur naar lesruimte

36 bassdrum door sign

 

Winnie's Drumkit
NDSM-Werf
tt Neveritaweg 15
1033 WB Amsterdam
Tel: 0626442285